• In een onderneming moet elke medewerker zich op zijn kernactiviteiten kunnen focussen en op de IT-apparatuur kunnen vertrouwen. Daarom is er Gevacom.

    Technische Interventie?

Computer installeren

We zien het genoeg: als een onderneming nieuwe computers heeft gekocht, blijft de aankoop vaak nog een lange tijd in de doos staan. Dat is ook begrijpelijk. In een onderneming moet elke medewerker zich op zijn kerntaken kunnen focussen. En welke boekhouder of sales manager heeft tijd over en wil zelf zijn computer installeren?

Als leek zelf uw computer installeren is daarom ook niet de beste keuze. Het is kostbare tijd die u immers niet aan andere belangrijke taken kunt besteden.

Van uitpakken tot installeren

U zoekt iemand die u helpt uw computer installeren, dan bent u bij Gevacom bij het goede adres. We bieden daarvoor een totaalpakket aan. We halen uw computer (of computers) uit de doos, installeren het operating systeem (Windows, Lunix), configureren uw computer in het netwerk en maken indien gewenst verschillende gebruikers aan. Natuurlijk zorgen we daarbij ook dat de computer is voorzien van de meest recente antivirusprogramma's, zodat u veilig op het internet kan surfen.

Maar wenst u bijvoorbeeld dat we enkel uw computer installeren en antivirusprogramma's op uw computer plaatsen, dan schikken we ons naar uw wensen. Net zoals bij de installatie van printers, installeren we immers ook uw computer helemaal zoals u het verkiest.