• In een onderneming moet elke medewerker zich op zijn kernactiviteiten kunnen focussen en op de IT-apparatuur kunnen vertrouwen. Daarom is er Gevacom.

    Technische Interventie?

IT service

Gevacom is als IT service één aanspreekpunt voor alle problemen in de IT-omgeving van uw onderneming.

U wenst uw trage bedrijfscomputer tot krachtige en snelle machines om te bouwen? De printer die u heeft aangekocht wil u graag in een netwerk verbinden? Of heeft u misschien last van spyware in uw IT-omgeving? Voor elk van deze problemen kunnen we als IT service een daadkrachtige oplossing bieden.

Gevacom focust zich daarbij op constructeurs, softwarehuizen of pc-shops, maar we verlenen onze diensten evengoed aan kmo's of multinationals.

Snel, merkonafhankelijk en gespecialiseerd

Onze meerwaarde als IT service vertaalt zich in drie speerpunten.

  1. We beschikken over een uitgebreid team van medewerkers. Op die manier kunnen we altijd een snelle dienstverlening garanderen. Wanneer u ons contacteert, komen we dezelfde dag nog langs. Ook onze ruime voorraad aan wisselstukken draagt ertoe bij dat we ijzersterk zijn in een snelle service. Zo verliezen u en uw onderneming geen kostbare tijd.
  2. Onze medewerkers kennen de verschillende respectievelijke technieken van alle grote merken zoals Brother, Epson, HP of Samsung. Tegelijk werkt Gevacom merkonafhankelijk. Dat betekent dus dat we bij elk probleem met eender welk apparaat niet enkel snel de juiste diagnose stellen; we kunnen ook telkens de meest pragmatische en goedkoopste oplossing aanbieden.
  3. Gevacom maakt bovendien bewust de keuze om geen software of hardware te verkopen. Zo kunnen we ons nog beter op onze core business toeleggen. En die bestaat erin om u als IT service snelle en kwaliteitsvolle oplossingen voor al uw IT-problemen aan te reiken en te implementeren in de IT-omgeving van uw onderneming.

Ontdek onze diensten