• In een onderneming moet elke medewerker zich op zijn kernactiviteiten kunnen focussen en op de IT-apparatuur kunnen vertrouwen. Daarom is er Gevacom.

    Technische Interventie?

Spyware verwijderen

Is uw computer met het internet verbonden, dan zal u vroeg of laat met spyware te kampen hebben. Dat zorgt voor ernstige problemen. Een virus op uw netwerk kan de verbinding laten wegvallen, de verbinding ernstig vertragen of verhinderen dat u nog kan printen.

Beter dan spyware verwijderen, is spyware vermijden. Er zijn verschillende gratis programma's of proefversies van programma's op de markt die uw computer beveiligen. Ze vormen een eerste stap vormen om uw computer beter tegen de buitenwereld te beschermen.

Windows Defender: een van de betere gratis antivirusprogramma's voor computers die op Microsoft draaien.

AVG Internet Security: programma dat links van websites scant en weergeeft wanneer een link veilig is en wanneer niet.

Wil u zich krachtiger tegen spyware beschermen, dan kan u rekenen op Gevacom. We installeren altijd de meest recente antivirusprogramma's, zodat uw computer voor lange tijd beschermd is tegen ongewenste indringers.

Uitgeroeid staat netjes

Is de spyware toch tot in uw computer binnengedrongen, dan komt Gevacom met een daadkrachtig antwoord om uw spyware te verwijderen.

We beschikken altijd over de meest krachtige programma's. Die kunnen ook de meest recente en dus moeilijke herkenbare spyware verwijderen. En uitgeroeid staat netjes.

Zijn uw computer en netwerk gereinigd, dan plaatsen we er eveneens de meest recente antivirusprogramma's op.